måndag igen

varför är man alltid trött på måndagar? Ja det är just vad jag är på måndagar.

vi fick våra kläder i dag (tränings kläder) byxor,shorts,t-hirt,långtröja,vindjacka,vattenflaska,mössa,strumpor och en väska. men tyvär hade det blivit något fel i beställningen så jag fick inte min vindjacka. min storlek fans inte.

fasen vad trött man är när man sätter sig på bussen. somnar det gör man. sen blir man lite piggare när man cyklar hem. nu när man är skadad så kan man ju inte ut och springa efter maten. man bara sitter hemma typ, men jag får börjar promenera och så.det måste jag, jag kan inte ´bara äta och äta och bli tjock.

top model var det i kväll och va fan fel person som åkte hem. skicka hem negren i stället ( kom inte på vad hon hetet)
eller varför inte skicka hem whitny. skit skit skit..

plocka upp skiten.

mys i går hos josse. mys mys.. Hon skulle få nya grannar så vi satt och spanade om det skulle vara några snygga killar :P men nee dom var faktist inte snygga.  men det hände en annan rolig/pinsam sak : Dom hade med sig 2 hundar, den ena satt sig vid vägkanten på gräset och bajsade. Men ingen tog upp skiten. så vi skrev en lapp (Ta upp hund skiten tack) och tryckte upp den i fönstret så dom skulle se den när dom kom tillbaka.. vi stod och tittade i fönstret nör dom skulle komma och plötsligt kom den någon och vi slängde oss ner på golvet . haha  dom såg våran lapp sen och tog upp skiten.. hehe.. vi skrev en ny lapp och skrev Tack!! vilken bra  nystart med en granne..


I dag blir det förs frukost, tyska,  datakunskap och matte sen om jag hinner. Sen blir det att göra sig i ordning för vi ska ha kalas.