valborg

god morgon!

Ja solen lyser och man glir bara glad. :) tummen upp.
snart bär det av till skolan.

Ja först när jag kommer till kalmar blir det att åka (som vanligt typ) ut till sjukhuset och träna på gymmet. sen blir det vidare till badet. köra där. och sen blir det vidare till skolan och kanske ta mig något att äta.. men sen har vi engelska.. ganska segt. haha

mamma har faktiskt lovat att hon ska hämta mig vid stationen i dag :) snällt. ja för det blir lite stressigt i mon annars..
så hinner inte blogga i dag. i mon får ni se ltie bilder och så ( om det blir några )

ha en bra valborg:D

Onsdag

tjenare.
Ja snart dags för sov time. men man kanske ska blogga lite innan.

Ja dagen började med att jag skulle upp tidigt för jag skulle till kalmar och träna.
gymmet först då. men var inte så pepp på det. han verkar inte ibland bry sig sig. men men.. gick bra i badet sen. skönt var det med. det är lite relaxing samtidigt som man jobbar.
efter det satt jag och stina och snackade massa innan hon skulle med sin buss så jag fick sitta själv en stund innan jag skulle upp till otopeden.
Ja man får väl säga att det gick bra. eller jag ska hålla koll på knät i en månad om det inte blir bättre ska jag göra en magnetrönken och kolla om det är något som är fel.

hem med tåget kvart i 1.  när jag kom hem blev det fika med min bror i solen och sedan blev det att sitta och skriva av lite till mitt plugg. (pluggade) sen blev det såklart att titta på top model. men han inte se allt innan jag skulle med mamma och handla mat inför i morgon och veckohandla.
blev hem en stund sen iväg till fotbollen och kolla ltie. hihi.. sen stack vi till kören med en gång. det gick bra. hoppas konserten blir bra på onsdag nu.

ja man har inte hunnit med så mycket i dag.. eller kanske man har. Men har lite att göra i mon innan mina gäster kommer. men jag får  stressa lite så hinner jag. hemma klockan 5 i mon. då ska det städas, göra sig i ordning, tända grillen med mera.

11 dagar kvar

kärleksmums

bakningen gick bra :D <3 mysigt med. haha.. fast mysigare om du hade varit med och baka med mig


snart klar :D

nu är mina kärleksmums färdiga. (fast hade inte bara skärt dom.)


ps: goda var dom med. har såklart smakat. och min sockerkaka som jag bakade igår vad med god. ja nu är frysen full på god sakern.. kanske man ska ha lite gäster :P