Nyår

Gott nytt år:D
Nyår i dag:D men festen börjar i kväll! vad har ni för planer inför i kväll?
själv ska jag spendera kvällen hos macan med keso, bettan, macan, jonathan, linus och erik. har jag glömt någon? det vet man aldrig. hahah..så dagen i dag först blir väl slapp :) göra sig i ordning i tid så man hinner och massa. kanske även ta och läsa sin bok som ska vara utläst efter lovet. 
kanske ska man ta och gå en promenad innan med eller något? Men det kanske inte behövs jag var ju på gymmet i går och pumpade. haha.. Nee nu ska jag göra något annat än datan ett tag.
 

kom hit med dig

hej bloggen och läsarna denna kväll!
läget med er dan före nyårsafton? tänk det är snart nytt härligt år.

i dag var det gymmet vid 11 med mamma, keso och bettan :) gick bra:) skörde bara ben. för mitt knä behöver träning. körde ben maskiner och sen körde jag lite av mitt egna hemma tränings schema :)
efter det blev det hem en sväng och duscha och äta. för att sedan bege sig till karlsson för att inventera. jag inventerade mellan 14:00 till 20:00 duktigt av mig. funderar på att lägga mig och kolla film eller något, läsa en bok eller bara göra något annorlunda. haha ge mig tips om vad man kan göra, spelar ingen roll vilken tid på dygnet.


- denna bild är på min älskade vänn linnea som jag saknar så mycket. kom hit med dig.
du borde inte få vara så långt ifrån mig.

kramiz Erika <3

29 december

God kväll <3
dagen är snart över. en rolig, bra och händelse rik dag.
var i kalmar i dag med :) som i går.
i dag var jag där med bettan och keso. blev ett par jeans från MQ. legins från gina och  en tränings tröja från stadium.
i kväll har jag även tränat fotboll. gick hyfsat bra tyckte jag. (visst gjorde det ont i knät av att springa men men jag måste få träna fram tills att jag vet vad det är)
tänk snart är det nyår. visst är det härligt. men även lite synd. det betyder att 2009 är slut och det som har varit ett bra år. och även så börjar skolan snart. men jag saknar klasskompisarna men inte själva skolan. vill ha mera lov sen..
nu ska jag nog gå och lägga mig och läsa lite
ha det bra :D