28 Februari

God morgon!

Är ni pigga och glada dena soliga Lördag?
Jag är pigg och glad. :) Det är skönt. solen lyser starkt in i mitt rum.jag längtar så mycket till sommaren nu. 

vad händer i dag?

Jo för mig vet jag inte redigt. Blir väl att äta en god lördasg frukost. Sen vet jag inte redigt. men jag skulle nog behöva öva på mina tyska glosor tills på måndag. vi ska ha självtest då. Om man gör det först sså är man ju ledig sen :P hahah
Men i kväll vet jag inte redigt. någon snackade om att vi skulle till josse. hoppas att hon sms mig. kan ju inte bara komma till henne sådär. Annars kanske det blir att följa med famlijen till stugan.

Ja det var ett trevligt inlägg man fick till i dag. haha

och i dag har jag namsdag ;) för det är maria och det heter jag i andra namn.
Grattis till er som heter det med. både i för och andra namn.

äntligen fredag

Sista dagen på skol veckan.
gud var härligt det är.

i går somnade jag strax efter 9. Var trött i går och var så socker beroende så låg i sängen och tittade på film och käkade godis., sen så bara somnade jag. haha

gick upp i morse vid halv 6. skulle tvätta håret och lite. var seg i dag kan jag lova er. Sen hade jag bestämt i går vad jag skulle ha på mig. men linnet jag skulle ha fans inte. var har mamma gjort av det. och sen tänkte jag , att jag kunde ha ett annat linne men då var det me borta. det vita linnet passade inte så bra tyckte inte jag. så det blev något helt annat så jag fick lite smått panik innan mathilda skulle komma och vi skulle gå.

Ja såklart sitter jag i skolan just nu och inte gör något. vi har tid till 9:15 att göra klart det sista på projektarbetet. Min grupp är klar och behöver inte fin slipa det. ( eller hu r det nu stavas)
Så det blir ganska slappt som hela veckan har varit.
Man kan alltid hoppas på att vi  kommer sluta tidigare. i går sa dom att vi kommer att sluta vid 3. och i dag sa dom att det kan bli lite tidigare. hoppas på tidigare. :)

om Erika hinner i dag så ska hon köpa high school musikal om dom har fått den på maxi.heheh den skulle komma ut på dvd denna veckan :D skit bra film. om ni inte har sett den. Kolla!!!

Ha en bra skoldag.

Torsdag

nu har jag tid att skriva ett bättre inlägg.
sitter i skolan och väntar på att min dator ska ladda klart så vi kan göra en sak med filmen.

var hos sjukgymnasten i dag. HAn kollade lite med sträck och böjJa han sa att haf skulle börja vattenträna. men han kollade på mitt sår och visste inte redigt om jag kunde det så han tyckte vi skulle upp och kolla det. så först gick vi till badet och kollade med han om tid. sen gick vi upp till otopeden.

sen åkte jag tillbaka till skolan och hjälpte min grupp med projektet. sen råkade amanda trycka på något så et blev konstigt. sen gick vi och åt. men sen skulle jag kolla om jag kunde och då blev det värre. hahaha vad bra vi är.
men vi löste det sen.

snart har den laddat klart.
Ja i kväll blir det ev att åka och spela med orkesten.

det är dåligt med komentarer nu.. sätt i gång och komentera eller skriv något.