ny vecka

god morgon.
Ny vecka med nya äventyr :)
Händer för er i dag?
Jo för mig så ska jag snart ut och springa med frida :D . sen ska jag, bettan och jonatha åka till gösjön och sola lite :) mys på det. Ja sen på kvällen vet jag inte. blir nog bara att vara hemma och inte göra något.
men jag vet inte vi får se..

förästen så har helgen varit underbar :D
i lördags  var jag hos josse och hon bjöd på mat och massa mys. vi drog även ut med mopederna till gösjön för ett kvälls dopp. sen hem igen och myste, sen spelade vi spel med.

nu ska jag i väg och springa. ses :D

Linnea var här

Nu är det helg igen :D hah
jag har ju sommarlov så vem bryr sig att det är helg? det är ju helg dagarna om :) hihih..
Linnea från örebttro har varit hos mig sen i onsdags. men i dag var hon tyvär tvungen att åka hem :( saknar dig redan sötis.
Vi har haft det super mysigt och det har ju varit toppen väder med :)

i onsdags när hon kom blev det först soft på studsmattan med glass :D mums
sen blev det att ra upp till mana och spela setles med linus ochkså :) hahah.. Linnea vann nästan. det hade varit roligt. sen så senare på kvällen blev det kubb hos mig vi 4. mys på det. Ja sen var det bara slapp...

Torsdagen så lånade vi mormor och morfars tandem cykel och cyklade till gösjön för att sola och bada lite. jag badade lite  men inte linnea.. hhihi.. vi fick lite färg i alla fall.. men jag kan säga så här. det ä bättre att bli brun som jag blev än röd som linnea :P
på kvällen hade vi bara mys med godis, chirre och film. mys på det .:)

fredagen: åkte jag linnea och bettan till kalmar  :) vi hade med oss picknick som vi åt i slottsparken :) mys på det på hög nivå.haha.. sen blev det att gå på stan och kolla lite .. hittade en röd randig tröja och sen en jeans hänsel klänning  :). på kvällen sen var det lite folk hos mig.  senare så blev det att överraska josse :) hahah det var roligt. kladdkaka , skumpa och massa skratta och flum.

tack linnea för dessa underbara dagar med dig. länktar redan efter dig. kom tillbaka till mig.. :D :D <3<3

solen är äntligen här

God förmiddag:)
tisdag i dag och solen lyser och det är varmt i dag med:) helt toppen.
Ja i dag blir det att cykla till gösjön :) ja det blir att sola men inte bada. är inte av med min förkyldning än och då vill jag helst bli frisk innan så det inte förvirras.

men ska även hinna med att städa lite på rummet :P haha Linnea kommer hit i mon och det kan ju inte se ut som en svin stia heller. hahah..
Men nu ska jag göra mig i ordning och kanske sola lite. senare kommer bettan hit och vi ska väl softa lite medans jonathan och macan klipper gräs på jägarbanan innan vi kan cykla i väg .

ha en solig och härlig dag :D