idrottspsykologi

Sitter i skolan och har idrottspsykologi. Det är ett intresant ämne. Men det kan vara ganska segt i bland.
VI hade avslappning i dag. det är skönt. Men sen skulle vi göra någon mål programering i huvudet med avslappning. det är bara jobbigt. och inte så roligt.

Nu skriver vi om vad olika perosner betecknar. vad tycker du en stark person betecknar? En svag person? En stark person?

Blir bussen hem sen vid 15:35. segt. är hemma vid 17:05.  men sen ska man cykla hem med.
sen vet jag inte vad som händer. Ja det får vi se. egentligen så är inte min grupp färdig med hjärtsikt, men jag får ju inte göra de andras jobb för det ska dom göra.. ja det är ju bara att säga det.

Vad ska ni göra i kväll? massa plugg eller?

Måndag

Ny dag! Ny vecka!

Om man säger såhär. så var jag segare än vanligt på att komma upp i dag. mamma väckte mig som vanligt, Men jag somnade om igen så hon fick väcka mig igen. haha
Men det kan ha varit för att i går överansträngde jag mitt knä.. dumt gjort av mig. Så hade skit ont i går och fick ta massa tabletter. la mig och tittade på film och somnade men vaknade sen och tog mig lite frisk luft och rörde lite på knät men det gjorde skit ont. sen lite kvälls fika sen blev det sängen igen och sova. tidigt blev det. hahh

Trött var jag hela dagen i dag i skolan. men Naturkunskapen var lugn. vi tittade på the day after tomorrow. den är bra :) sen lunch och tyska.  flum flum. hahah

hem tidigt i dag.. eller med halv 3 tåget. skönt. men kom hem och kunde ta lite tabletter :) blev lite kaffe för att bli lite piggare och tittade på top model.
blir då inget skytte för mig i kväll. :( bäst att vila knät. haha  Men vill till min lilla älskling. Men har ont. men det kanske lättar lite på knät så jag kan åka till honom :D

nu jag jag laga mat med mamma.

söndag!!!

God förmiddag!

Klockan är nu snart 9. men om vi inte hade behövt ställa om klockan så hade hon bara varit 8.
Sitter just u och käkar frukost och dricker kaffe. ::)
ska snart packa mina saker innan jag drar iväg mot frövi, för vi ska fortsätta med vårat träningsläger.  så i dag ska vi till o-hamn och ha vatten gympa. sen hem och äta sen blir det massage. sen ska vissa spela match.  Men jag får se hur länge jag stannar. går kanske när matchen börjar.

i går hade vi med träningsläger hela dagen. började vid 8 med frukost. sen vid 9 var det träning. efter det började vi med att laga mat allihopa. :) kycklingsallad.  snack blev det med. lite teori.sen blev det att kolla på a-laget som spelade match och sen träning. tillbaka sen och käka. sen var det hem.
Jag fpår ju inte träna och så. men jag var ju med som stöd. me jag kom lite efter halv 10. en mycket rolig dag
hem och göra sig lite i ordning sen blev det att åka till Jonathan och träffa lite folk, :)

det var trevligt hos jonathan. blev att mysa.. titta på robinsson och keeping mum. haha

men nu ska ajg göra i ordning mig så jag hinner..
puss ha en bra dag!