1 advent


Hej! Hur är läget med er den första advent? Med mig är det bara bra! dagen har varit lite för slapp och lite trist. hade väl önskat att dagen hade kunnat bjuda på mera. Så i dag har jag bara städat mitt rum ( eller plockat undan alla saker i från golvet och fotöljen som var en stor hög) Sen var det 2 timmars fotbolls träning. har även kollat på ensam hemma med familjen :) mys. Nu gör jag som jag gillar väldigt mycket. sitter i ett par stora härliga pyjamas byxor och min pyjamas tröja och bara njuter. och längtar till jul :) mys mys mys. men tänk såhär vi är snart där.

i mon är första dagen på det nya apu stället- sjukgymnasten i oskarshamn på sjukhuset. det ska bli spännande och roligt. eller jag hoppas på det i alla fall :). Nee nu ska jag mysa mera. eller med andra ord nörda facebook eller något. haha

ha det toppen alla blogg läsare.

1 månad till jul

tjenare.! Länge sen man skrev i bloggen nu.. eller vet inte redigt hur länge det var.. inte haft någon inspration till det och sen vet jag inte vad jag ska skriva heller.. så jag bloggar ett onödigt inlägg. hahah
kommer inte blogga så ofta. men men ni överlever för det är inte super många som läser eller komenterar. så då är det inte roligt att fortsätta att skriva.

Nu ska här sovas. praktik i mon :D folktandvården :D grr

ps: 1 månad kvar till jul :D längtar :D

hejsan igen.

                 Tjenare. Läget med er i dag? Här är det bara bra. länge sen man bloggade nu. hahah.. men så blir det ibland när man inte har någon tid. Dagarna går fort framåt. Snart ska vi ut på praktik. 2 och en halv dag kvar. gutt. hihih. onödigt inlägg men i alla fall. var tvungen att blogga lite. vad ska man skriva om i bloggen? några funderingar. och förästen skulle jag vilja göra om min blogg någon som skulle vilja designa min blogg. ?