halloween

God halloween :D
Lördag då 31 oktober. vad händer hos er? Här sitter jag och har myst hela morgonen med mamma.. vi käkade frulle sen spelade vi bouble truble i typ 40 min. härligt. mamma blev fast ch ville köra hela tiden :D Men vad ska man göra denna dag? Ja nu ska njag nog kolla lite på plugg eller kolla in vad vi gjort i skolan och kolla så jag gjort allt. Sen vid 1 är det träning till 3. sen blir det att köra till fågelfors till kyrkan och tända ljus på farfars grav. sen vet jag inte vad som händer. ev blir det långemåla men ingen aning än. har ingen dirket lust att sova borta. men ingen kan hämta på kvällen och ingen buss går.

Ha en bra dag

hemma igen

Hej !
Länge sen man bloggade nu.. men har ju inte varit hemma.. har varit i närke. I örebro :D
har varit toppen där uppe. mycket skratt och massa mys :D älskar det verkligen :D
Men visst har det hänt missnöjda saker med. men det tar jag inte upp här.. det finns i mitt hjärta/ i min kropp. Men vi ändras och det kommer nog aldrig bli som förr. tyvärr.

Men jag har tappat lite vad det gäller att blogga. i bland kan det vara rolig och i bland inte.. som nu är det kanske inte jätte roligt. men jag ska nog hitta glöden kanske . hahah..

Men nu ska jag mysa lite med min mamma som jag inte har gjort på över 1 vecka :D och i mon är hon ledig för att jag ville vara med henne :D mys mamma.. hon är bland de bästa som finns :D

puss <3

åker till

God förmiddag!
Snar bär det av mot örebro i några dagar :D härligt. äntligen kommer den dagen man har sett fram emot. om 1 timma går tåget. och den tid som är kvar ska jag sminka mig, klä på mig. kolla så jag har packat ner allt. ner med fikat. sen ev gå ner till stationen ( tar tid) eller så kommer pappa hem från jobbet och kör ner mig :)
är frame vid 16:11 i eftermiddag. resan tar nästan 5 timmar upp. så bloggen kommer inte uppdateras på några dagar. kommer hem på onsdag eftermiddag. ha det bra i alla fall :D
puss alla bloggläsare <3<3