2 min

Att gå till tandläkaren och det tar 2 min är egentligen helt onödigt. men man blir glad själv för det. för det betyder ju att man har skit bra och perfekta tänder :)

sportlov är super duper skönt, men att vara förkyld är super tråkigt.

Lov

Härligt att det äntligen är lov. nu är det sportlov :D både skönt och inte. kommer sakna klassen - mera tjejerna men er killar med.
sen är det skönt att man får sova till 8 i alla fall och inte behöver pendal till kalmar varje dag ( bara för jag ska köra det 2 gånger för körlektion en dag, och halkan 1 dag.)

Negativa besked i dag, men ändån posetiva. Mitt skadade ben som jag opererade och för 2 veckor sedan vred runt har ett glapp på korsbandet. roligt va? så nu blir det rehab inget dirket aktivande och inget springande.

äntligen 18

dålig uppdatering nu.

är 18 nu!! super duper härligt är det :D och i mon är det skola som vanligt igen.
har egentligen inte mycket att säga. men det är anledningen till att jag inte skriver så ofta.

jo spenderade dagen i kalmar med familjen + farmor. jag körde så klart :) gick super bra. jag hittade mig ett par skor och en kofta. hittade lite andra saker med men tyvärr har man inte alltid råd. hhah.. snål som jag är. haha.
Men kanske dags att sova nu om man ska upp vid kvart i 6 i mon. jobbigt värre. och det hjälper inte att man har kramper varje natt och inte sover så mycket. men men. får den sömn jag får.