härligt.

hej!
Nu var det nästan 2 veckor sedan man skrev här. har inte så stor inspiration till att skriva här. ingen komenterar ju heller. men jag tycker mera om att kolla andras bloggar och så. så glöm inte uppdatera era bloggar så jag kan läsa dem. :)

förresten så bokade jag och Frida våran utomlands resa i går. den 14/8 åker vi till mallorca i en vecka :) härligt. sola, bada och bara ta det lungt och massa andra saker. mys med frida med.nee nu ska jag fortsätta att plugga lite. trist men nödvädigt om man vill ha bra betyg på provet på fredag.

skolstart

Tja tja bloggen.. -- haha var bara tungen...
4 dagar sen man bloggade.. borde skärpa mig lite.. Nee jag skriver när jag känner för det, har tid och inspiritation..
Första skoldagen i dag då. känndes ganska skönt att börja faktiskt.
fotbollsträning den första lektionen. Ja som vanlig så behöver jag bara springa i ca 10 min så får jag som vanligt ont i knät. men jag kännde inte för att lägga ner träningen för de så var med ett bra tag till sen kännde jag bara att det inte gick mera att det är nog bäst om jag ger mig.
eftermiddagens lektion var badverksamhet, teori i dag.  vi hade lite HLR - hjärt och lung räddning.

Nee nu blir det slapp.. eller sonart ska jag ut och gå med två töser tror jag. frida coh josse. det skulle vara skönt men är trött med. fundrar på att skita i det. Nee jag ska röra på mig.alltid bra :D tummen upp för mig.

Nyår

söndag

Nu är helgen över och bara några få dagar kvar tills skolan börjar.
Vaknade upp bredvid linus i hans säng.
åkte med mamma och pappa till kalmar. vi var på media markt, el giganten - köpte en platt tv. var på ikea - käkade mat, köpte lite ljus och andra saker. sen blev det city gross med.
Hemma sen så fick jag börja ändra lite på mitt rum för den nya tv som de köpte skulle in i tv-rumet och jag skulle få den andra :) så var tvungen att ta bort lite och ändra och så. men bra blev det :) stor tv nu :)
annars har jag inte gjort mycket i dag.. blev andra planer i stället för de jag hade.

så i kväll blir det slapp och film och så klart läsa min bok :) sen får man ju inte sova länge i mon.. man måste upp och plugga lite. även träna eller något. man måste ju vänja kroppen med att sen ska man upp till skolan och då måste man gå upp innan 6.

har ni haft en bra helg? gjort?

i mon kommer lite bilder sen nyår och då även på hur tv blev och så :D orkar inte lägga in bilderna på datan nu :P hahah