årsfest!

Gårdagen var mycket bra!

Mamma färgade mitt hår och det blev mycket bra faktiskt. Färgade utväxten och sen gjorde jag det lite mörkare :) 
Vid 14:00 var man i församlingshemmet och övade inför konserten den 13/11. Men tyvärr ska jag inte vara med för då är jag i tyskland. Men jag var med på övningen i alla fall. Det var roligt. Träffade mina underbara kör ungar:) sen var även puff - Evelina där som man inte har träffat på typ 100 år eller något.

Sen var det bara att bege sig hem och skynda sig att göra sig i ordning inför årsfesten! Jag hade min rosa klänning med spets och sedan en fin uppsättning i håret som min mamam stod för. Tyvärr blev det inga bilder :( han inte ta några bilder på mig själv innan jag gick iväg och efter årsfesten var man ju inte lika snygg :P Men ni som såg mig gjorde ju det:P ev kanske det kommer bilder på facebook som man senare kan få som man kan visa här i bloggen senare. Men jag lovar inget. Det var i alla fall förfest hos mathilda. Sen till världshotellet på själva årsfesten, där det bjöds på god mat, mycket god dricka. Det var även prisutdelning, tyvärr inget till mig. Det var lekar, underhållning och mycket roliga människor.

Nu blir det snart en promenad för att få lite friskluft och slappa innan man vid halv 3 ska åka i väg med kören och sjunga lite :)

ha en toppen söndag!

ps: ska ta med kameran när jag åkaer iväg med kören.

Lördag.

Ja då är det helg igen vilket är sååå super skönt.
Men det känns som att denna dag är en sådan dag då man känner sig bakis fast man inte är det.
Kanske är det för att jag har åkt på en dunder förkylning och att man var uppe innan 5 i dag och körde frallor!

Dagens planering:
- ev färga håret
- hjälpa mamma att baka bullar
- övning i församlingshemmet vid 14:00
- årsfest!

Det låter i alla fall som en bra dag. Men fullt upp. Just i dag är en sådan dag som man skulle vilja sova, sova, sova och sova!!!!

29/10

Bättre sent än aldrig!

Tänkte blogga i går kväll innan man skulle sova men jag han verkligen inte.
Men det var ju robinson på tv:n. sen hade jag lovat mig själv att jag skulle slänga ihop en kladdkaka till min praktikplats för det var sista dagen (idag) Sen var man ju så trött och man skulle upp innan 5 för att hinna göra sig i odning innan man skulle köra iväg. Började nämligen vid 06:00 i dag. Första gången jag har gått morgon/förmiddag pass.

Vad fick jag göra min sista dag på praktiken på simhallen i oskarshamn?
- Vara i receptitionen.
- Torka speglar, dörr glas mm.
- Städa i poolen = bad samtidigt
- åkte vattenrutche bana :)
- ätit god mat
- fikat gott
- umgåtts med den trevliga personalen.

Hemma i eftermiddag belv det den trevliga fredagsfikat med mamma och bror. kaffe och chokladboll! Sedan blev det dags att börja städa rummet. men den blev bra. Jag har tagit för och efter bilder men har inte orkat lägga in i datorn än. haha men det gör ajg i morgon förmiddag.


(bilden är får klassfotot när jag började första året på gymnasiet)