Balfrisyr - klart

Ja då är det bal dagen! har varit hos bea oh fixat frisyren och sminket. helt nöjd. :) mamma började till och med gråta när jag kom hem så fin tyckte hon att jag var :) bilder kommer senare i morgon eller i veckan. :)

Nu ska man ta på sig kläderna med :)
puss på er <3'

Hemma!

God kväll! är nu hem kommen från kreta! men det rullar på nu. ändå var det en kort dag i skolan men tiden går ju så fort. i morgon är det bal & om 2 veckor tar jag studenten. ruskigt fort går tiden... jobbigt....

mera om kreta kommer komma nästa vecka då jag endast går några timmar på måndagen och sedan till 11 på tisdag sen ledig till nästa tisdag! skönt!!

Har precis fixat mina naglar tills i morgon. hoppas det är lika fina i morgon. det vet man ju liksom aldrig. om någon timme kommer bettan och jonathan för att mysa med film i kväll! härligt.
morgondagen kommer bestå av fixning inför balen. ska vara på salongen vid 10 - halv 11. sen ska man ju hem och göra i ordning det sista. haha
 men vi hörs kanske i morgon.Annars är jag tillbaka igen på söndag!

Kreta

Ja då var det dags. strax går bilen mot malmö för att sedan flyga till KRETA!! :) Så det kommer nog vara lite  bloggtorka här men man vet ju alderig om erika hittar ett interntt ställe och bloggar.
men ni får ha det så bra hemm!
pussar <3