sista dagen på 2012

ligger här i sängen brevid carl som sover som en stock. själv är man väldigt pigg. Redan har sista dagen på 2012 kommit.  idag på förmiddagen blir de lungt med mys, frukost och slapp. sen gör vi oss iordning innan vi drar iväg till kalmar :) nyår i år firas där tillsammans med flera andra kompisar med 3 rätters och party!! :) summrerar kvällen på de nya året sen :)  
ha en bra nyår och var rädda om er ! :)
 

30 december

Vad gör man på morgonen då alla andra sover?
Jo jag tror allt att man pluggar lite! Man vill ju inte gå och väcka dem och något vettigt kan man väl göra en söndagsmorgon?
För min del blir de plugg på hemtentan. Nästan klar men att läsa i böckerna nu är väldigt bra för att se om jag hittar lite mer som man kan skriva med i texten men även att jag kan hitta vad jag ska skriva på den frågan som jag har var. Vet att jag har tid med denna uppgift men skönt att göra den klar nu så fort som möjligt så man inte behöver tänka på den. Tiden går ju sjukt fort!
 

29 december

December lider nu mot slutet och 2012 är snart slut!
Tänk vad december har gått fort. Har nu haft 2 underbara lediga dagar! I morgon är de x antal timmar igen som gäller. Men de är kvällsjobb så de ska gå bra. får sovmorgon och tid tills att sova lite längre. Mina 2 lediga dagar har spenderats med massage, familjen, kompisar och såklart Carl!
Ikväll är han på jobbet så spenderar kvällen med familjen. De står lite spel på schemat! :) kul kul!!
 
Snart är de nyår och vad planerar folket att styra med då?