Mitt i veckan

Ännu en dag är tåget försenat. Vad är det för fel på tågen egentligen?
Men jag kom till skolan och grupp övingen som vi hade idag.

Sen har de väl inte hänt allt för mycket när man kom hem liksom. Blev lite pluggande av cirkulationen, kaffe och top model tittande innan jag begav mig mot jobbet för ett par timmars jobb.
Vilket gick väldigt bra och tiden gick fort med. Tyvärr missade jag ju kören med mina fina flickor. Men längtar nu ännu mera till nästa onsdag då jag får träffa och sjunga med dem! :)

Tror nog att sängen lockar lite för tillfället, så tar nog med mig lite plugg och lägger mig där och läser en stund innan det blir att ta sin skönhetssömn!


saknar sommaren och dessa fina vänner <3

Inte på min sida

Tänkte att jag i detta inlägg skulle visa er lite nya bilder för en gångs skull.
Men tror ni det fungerar att lägga över bilderna?
otur jag har då. Så känner att jag inte orkar styra med det för filltället så jag kanske kan pilla och styra med det på torsdag då jag är ledig :)

Träningen i eftermiddags gick väl i alla fall. Klarar inte av att göra redigt de övningar jag ska göra utan gör lättare övningar istället som jag tycker fungerar någo lunda i alla fall. måste kanske prata med sjukgymnasten om detta.. men inte så lätt när hon inte är där.. Vad gör man då? Ja jag får väl se om hon är kvar på torsdag när jag kommer om man kan prata med henne då.
I kväll har de blivit lite plugg och såklart top model sverige på tv:n 
Tror faktiskt jag känner för att krypa ner i sängen med min plugg bok och läsa lite bara för att liksom.
(tycker jag det är intressant?)

28 februari

Ibland uppskattar man den lilla sovmorgonen man får.
Ja att gå upp kvart i 7 istället för kvart i 6 är ju underbart. Men att sedan få reda på att tåget är sent och man kanske kommer försent till föreläsningen gör ju en inte på bättre humör. Men vi hade ju turen att vi lyckades köra in lite och slapp sitta i 30-40 min i blomstermåla och vänta. Så vi han faktiskt precis till lektionens start.
Skönt att ni redan vara hemma och ta sig något lätt att äta för att strax bege sig mot Oskarshamn.
Tar väl tag i pluggandet när man kommer hem i kväll. Eller ska vi ta en ledig kväll?
Nja någon timma kanske man kan plugga så slipper jag plugga på torsdag :)