Tisdag

Skolan och föreläsning om nervsystemet i dag med.
Intressant är det faktiskt. Kanske beror på att läraren vi har är grymt bra på detta. Förklarar och gör det bra liksom. För egentligen är det ju inte lätt.
Efter föreläsningen blev det att ta tåget mot berga för att sedan ta bussen mot oskarshamn för att träna. Vilket gick väldigt bra tycker jag. Kände att övningarna gick bra och de flöt på. Lite ökat motstånd la jag till i dag med.
Hem och ta på mys byxor och började plugga.
Så nu har jag läst i boken endel men känner att jag nu inte hänger med och orkar verkligen inte. Min hjärna säger stop du kan itne plugga mer nu. ta pause.
Så får göra det en stund och se om jag hinner och orkar plugga en sväng till.

Dagarna går ju väldigt fort med så snart är denna vecka över och redan nästa.
Men snart -----> torsdag är det ju en toppen dag! mys på den dagen! :)

Plugg

Ligger nu för tillfället nerbäddad i min sköna säng :)
Efter en dag som denna känns det ganska skönt.
När man kom till skolan blev det full fart. Intressant lektion och man kollade inte på klockan en ända gång och undrade när lektionen skulle sluta. Då är det verkligen intressant och lärorikt.
Efter skolan så begav vi oss några tjejer till biblioteket för att plugga och gå egenom lite frågor från dagens lektion. känndes väldigt bra och effektivt av oss.
Visserligen kanske de inte var lika roligt att komma hem strax efter halv 8 en måndag kväll. Men då slapp jag ju dírekt plugga när jag kom hem.
Kollat på familjen annorlunda och tänker nu kolla film och sova tror jag allt.
Klockan är ställd till i morgon att ringa 05:50.

Måndag

Gud vad skönt med sovmorgon!
Love it!

Ja ibland är det skönt att ha föreläsningar på eftermiddagen. Men egentligen är det ju skönast att få komma upp och ha den på förmiddagen så man är ledig eftermiddagen och kvällen.
Så i dag har jag föreläsning mellan 13-16
Vi ska börja på ett lite nytt område men som ändå händer ihop med cellen - Nervsystemet.

Så nu på förmiddagen han jag ju blogga lite men även så har jag betalat mina skolböcker som jag fått hem. Ruinerad på pengar..:P Så nu blir det slapp och häng i sängen tror jag innan man ska bege sig ner mot tåget.

Ha en bra dag! :)


En bild på saknade frida och mig när vi var på mallorca för 2 år sen typ.