21:56

Blev nog inte så mycket plugg som jag hade planerat.
Men vad gör de liksom, man ska inte rå plugga ju hela dagen innan. Det kanske sätter sig för stunden men inte i längden. Så jag tog fram min kamera och gick ut i solen och ja tog lite ego bilder. För att få lite självförtroende!

Vatten träningen och gym träningen gick bra. gjorde mitt bästa med dom förutsättningarna jag har :)
Men bättre ska de ju blir! hihi
Vattenträningen är ju såå roligt tillsammans med johanna som livar upp de :)

Sista dagen

Sitter här nu sista dagen att plugga på!
I morgon är de tenta dags. Kommer jag att klara det eller ej?!
Jag ska göra mitt bästa och få mitt resultat för mitt pluggande.
Så nu på förmiddagen blir de endel pluggande. Ska läsa på alla tentor, läsa frågor och material från föreläsningar! Den bränner man lätt på några timmar.. hahah

I eftermiddag går bilen mot oskarshamn för dubbelträning. Först gym och sedan vatten. Där imellan hinner jag väl öppna och kolla på något plugg. I kväll kommer de nog inte bli allt för mycket plugg.. Då man egentligen inte ska rå plugga sista dagen.

Sen vet man inte hur mycket plugg som hinns med i helgen. Då de är tentaslask med klassen efter tentan på kvällen. Sen blir de ner till stugan under helgen! in love! Skönt att bara komma bort från hemmet här med all nätverk och dyl. Kunna gå runder i skogen och bara njuta på ett annat sätt! :)

Nee nu tillbaka till pluggandets värld! :)


En bild från Nollningen! :)

18 grader

En fin fin tisdag :)
började morgonen med frukost tillsammas med pappa och plugg papper framför näsan.
Min bil skulle få nya fina däck i dag så pappa och jag tog varsin bil (såg väldigt roligt ut) och åkte ut och lämnade min fina bil. Hem igen för att plugga ett par timmar sen.
Har även hunnit med att kolla gårdagens avsnitt av top model, fikat med pappa och robin.
Har även gjort andra små saker. Jag han även med att spela lite wii. Kände mig väldigt grym! :)

Nu när de är sådant skönt väder ute så måste man ju bara passa på att bege sig ut. Så tog med mig mamma och gick genom skogen och upp till konstgräset för att kolla på när HIK mötte fårbo.

Jag kan väl summera dagen att de inte blev allt för mycket plugg. Ska väl krypa ner nu och plugga lite innan john blund hälsar på :)