27 november

Dålig med skrivande här tydligen. Men de är ju okej ibland, kanske är de så att inget händer, eller ingen lust med skrivandet eller så har man helt enkelt inte tid. För mig var de tiden som inte fanns.. Praktik och plugg!
Men nu är de en ny vecka och nya utmaningar! Sista veckan på sjukhuset. Tråkigt faktiskt! så på torsdag gör jag min sista dag. De är sista kvällspasset kväll, då återstår 2 dag pass.
 
Tänk er att vi även är inne på de sista dagarna i november nu för på lördag är de första december! :)
Julkalendern börjar, vi börjar med julpyssla, upp med julstakar och stjärnor, sen ska de spelas julmusik, julbaka, lucia, julhandla, julstäda, julafton, julmysa, nyår! älskar December månad!!
 
¨Nu mot pluggandets värld igen! :)

Torsdag och plugg

Såhär se de ut hos mig idag! Plugg plugg plugg på morgonkvisten! Om en stund beger jag mig åter till oskarshamn för att köra en omgång träning, efter blir de "lek" med johanna, tror allt att vi ska käka lite kebab eller pizza. Sen är de dags för praktik 14:30-21:30. Ska man ta med sig plugget eller till kvälls fikat så man får lite till pluggat innan tentan? Frågan är ju hur mycket plugg de blir i morgon? Ska man be om ledig från praktiken för att få lite mer tid till att plugga? Eller be om att bara att få vara på förmiddagen? saknar förresten den frisyren jag hade på kortet där på datorn!! luggen är lång nu så nu måste man bestämma sig, klippa luggen eller lägga den annorlunda?

änglarna sjunger

Då var de dags för praktik idag igen och min lediga dag igår var snabbt över, Så de var bara upp och hoppa när klockan ringde 5 i morse. Hade bestämt mig för att åka bussen idag och inte åka bil. Känna på hur de känns liksom. för man kan ju inte alltid ta bilen... blir ju dyrt i slutänden.,.
Ikväll var de även kören!! underbart! grymt duktiga är dom + att man blir glad varje gång man kommer dit! man får liksom energi och sen behövs de fyllas på veckan efter! :)  Nu är de lucia och inför julafton vi övar.
Har även hunnit med att läsa lite utav mitt plugg + kollat greys anatomy.
Men nu är de dags att inta sängen kanske, men först ska de läsas igenom av plugget!