Smile

Du får mig att le och känna mig stark! Men samtidigt blir jag knäsvag.

8 veckor och 3 dagar till julafton

Lördagen är nu här. Utanför fönstret ser man lite snö, frost, klarblå himmel men med en temperatur på 6-! Lockar de att gå en sväng eller sitta inne i mys kläder? För mig finns de nog ingen tid att sitta inne i mys kläder och slappa. Ska nämligen om en stund bege mig upp på byn till bibblan för att lyssna på mina kusiner som sja sjunga och spela en sväng där. Sen i eftermiddag så står de jobb på schemat så då hittar ni mig på ica 14:00-21:15!
Ungefär så kommer min lördag att vara. Men kan väl mysa när jag kommer hem ifrån jobbet Eller ska man dyka ner i plugg böckerna en lördagkväll?
 

Äntligen fredag!

Nu lägger jag ifrån mig plugg böckerna! Och tar kväller från dem, men i morgon hoppar jag in i dem igen.
Måste säga att jag har fått endel gjort idag! Stolt över mig själv och de ska man vara när lyckats med något. Har även hunnit med annat så som handat och haft fredags fika med mamma, kollat film under morgon kvisten och annat smått och gått.
 
De flesta av er har väl höstlov nu eller? De har i alla fall inte jag. Men kan glädja mig med att jag bara går 2 dagar i skolan nästa vecka så lite ledig får jag väl eller? nja kanske men de kommer bli endel pluggande men även jobbande nästa vecka. Men nu lever vi inte i förtid utan lever för dagen!
 
Ikväll blir de fredags mys med goooo mat, vin/läsk/cider, tv: häng med mamma och pappa och såklart onyttigheter till de!
 
Inte tagen idag men den är faktiskt tagen dagen efter jag klippte lugg. Känner att min lugg redan växt endel sen detta kort och de är inte jätte länge sen heller.