30 September

Helgen är förbi och snart är de måndag igen.
Vad hände egentligen i helgen? Lördagen blev slapp, pluggade och gled runt här hemma. för att sedan åka mot ohamn på kvällen och vidare mot kalmar. En mycket trevlig kväll må jag säga!
 
idag har inte allt för mycket hänt heller. Kanske alldeles förlite... låg typ i sängen hela dagen... tills de var dags att bege sig för en kort sväng till jobbet. jobbade 14-18 en dag som denna. Men nu bäddar jag ner mig i sängen och stänger på en film för att invänta en ny vecka som innehåller plugg i massor, jobb, skola och Träning! Sen kan man alltid få rum med mera! :)
 
 

vakna innan 7 okej?

Sovmorgon hade ju faktiskt varit skönt. Men nee kroppen är tydligen färdigsoven eller allt för van att gå upp innan 7? Sen hade jag ju problem med att somna igår med så vid 2 tror jag att jag kunde somna. hur många timmars sömn är de? 5 timmar, men de är väl ändå okej? får väl ta en powernap senare om de skulle behövas.
 
Igår eftermiddag hände de grejer. Efter att mamma kom hem så handlade vi, jag uträttade lite ärenden, vi slängde ut den gamla sängen, in med den nya, jag städare rummet till och med under sängen längst in!! damsugade resten av huset, träffade emelie under kvällen - hon var saknad! sen så vet ni kanske att jag velat lite med mitt hår, ska jag klippa de? låta de va? färga? mörkt? ljust? men igår fick jag nog så mamma färgade håret! Så nu är jag inte ljus utan mörk och lite röd aktig. Nästa steg är att klippa sig, men hur vet jag inte än :P
 
 

Fredag

God middag! Klockan har passerat 12 för tillfället. Är hemma igen efter en fin förmiddag. Uppe med tuppen för att dra in till oskarshamn, där de blev en 45 min lång och härligt morgon promenad. Sen var de dags att vara på sjukhuset för att köra 1 timmes rehab träning. Vilket gick väldigt bra må jag säga. Vill nu ha nya övningar! lite svårare kanske så man kommer någon stans. Efter träning kom morfar och hämtade mig, så skulle han följa med och hämta hem min nya säng! :) Så nu väntar jag bara på att mamma ska komma hem från jobbet så vi kan fixa i ordnning den :)
 
Sen får vi se vad min lediga eftermiddag blir av. Borde Plugga lite anatomi eller dyl men de får vi se hur de blir med det. En liten promenad till skulle väl inte sitta helt fel?