Rött

Dessa röda och fina glas fick jag av mina fina vänner Emelie och Frida! passar ju perfekt in i min röda serie!

tisdag 26

God morgon! En härligt tisdag har precis börjat. Förresten är de en härlig tisdag om den innehåller plugg?
Jo då de kan den vara :D idag ska jag hårdplugga lite.. eller fokusera lite mer..men ska även kolla skidor i eftermiddag och ikväll/eftermiddag hem till älskling. Kan ju alltid plugga där ikväll när han är på pinngistävling! :)
 
Var förresten igår och kollade till mitt jobb som jag börjar på torsdag och ska vara till den 14 mars! Ja de är bara en kort period men de är för att ägarna ska på semester och jag blev tillfrågad. Var där förra året men då enbart 1 vecka nu blir de 2 veckor :) men enbart veckodagar och inte helger!
 
Är man vuxen om man kollar på sådana här och säger att man vill ha just denna? kanske dags att flytta snart så man kan få ha sina röda fina prylar i köket! Som ni vet eller ni kanske inte vet men mina saker som jag fått i studentpresent eller runt där så önskade jag mig chilli serien i obhnordica så mina hushålls saker/prykar är röda! :) såklart att denna fina passar in då :)

söndag

Söndagen är nu här och sista dagen på denna fina vecka!
en 5 dagars arbetsvecka är över och man går snart in i en 4 dagars jobb vecka. De ska även tentas pluggas hela veckan med så de är bra om de inte är för mycket jobb heller! För på lördag smäller de igen! Den ska sitta och jag ska verkligen plugga så de sätter sig!
Idag på schemat står de mycket plugg! men även skidor och mys! Skulle väl behöva träna idag men tror att man får hoppa över de idag och plugga lite extra. kanske träna något extra på tisdag eller dyl. inget kul att träna själv när carl är sjuk så då myser jag hellre med honom och tränar när han jobbar eller dyl!
 
 
min fina släkt :D