Onsdag

Hejsan. har inte bloggat här på ett tag nu ser jag. Tiden har bara sprungit iväg och jag har haft fullt upp. 
Det är jobb, plugg, familjen, kärleken, vänner och massa annat. 
Idag är jag ledig... eller idag ska de pluggas endel så kanske inte är så ledig då. Men jag tar mig tiden att plugga i alla fall :)
Ikväll börjar äntligen kören efter x antal dagars ledighet där ifrån. Vilket ska bli spännande och kul! :) jippi! 
 
Förresten så har jag min Carl bokat en resa till cypern i maj! härligt att få åka iväg tillsammans på en solsemester han och jag :) mys på hög nivå :) 
 
Men nu frukosttime och sen plugg! 

Fredag

Ibland blir inte dagarna som man har planerat!
Började dagen med att jag skulle ha en mysig frukost i min ensamhet i sängen med smörgås, kaffe tidningen och något avsnitt av greys anatomy. Slutade med att efter en stund ringer telefonen och de ringer från jobbet och undrade om jag kunde jobba idag och då var de på morgonen. jag skulle bara dyka upp när jag var klar sen Så 20 min senare var jag på jobbet. Jag han med andra ord, duscha, föna håret, sminka, platta, kläd på mig och ta mig till jobbet på dessa 20 min. Bra jobbat Erika! :)
Så idag blev de en delad tur ca 9:15-13:00 och sedan 18:30-21:15! Härligt med ett par timmars vila nu i eftermiddags. Men tiden har ju bara sprungit iväg en och nu är de dags att fixa käk.
Helgen är nästan fullspäckad. Imorgon är de jobb på förmiddagen och på kvällen inflyttningsfest. Under kvällen kommer min älskade Carl hem så får äntligen träffa han närmare 12 slaget och söndagen blir att umgås med han!!!! Som kanske resten av veckan då vi har enormt mycket tid att ta igen!
 
Vad händer för er i helgen?

Onsdag

Redan mitten på veckan och jag längtar bara tills på söndag!
 
måste ju summera att jag i måndags fick nytt program då jag var hos min sjukgymnast. Tänk er att jag nu har program 3 underbart! :) Enbart 3- 4 övningar som jag inte har men de är hopp eller löp/jogg och de vet jag inte än om knät kommer klara av men de återstår och se. Men de hoppas jag på. I alla fall i en liten form av jogging så man kan få lite bättre kondition..
Gårdagen var en bra dag. Tentan känndes faktiskt bra. Hänkade lite på stan efteråt med emelie för att sedan möta upp josse som anslöt sig till oss för att käka lite tillsammans. Blev buffe på zorbas! Guttans med käk och massa snack. Vidare begav vi oss mot josses lägenhet för att mysa med film (ont three hill ) de blev kanske en aning sen men vad gör de liksom? hade ju inget att passa idag utan har ju ledigt :)
 
Idag har min dag varit mestadels slapp. Hade hoppats på en sovmorgon men kroppen var pigg vid 8. Så slapp och häng men även frukost med pappa. Har hunnit med att köra ett core pass här hemma på förmiddagen och även pluggat en stund. Vilket känns som en bra dag ändå. Nu tror jag allt att jag ska fördriva lite tid med att spela sims