borde man sova?

Börjar med att säga att gårdagen var super bra :D Tackar alla som inverkade! måste göras om! Inte för att jag stannade så länge då jobbet kallade dagen efter.
 
Sjukt mycket folk idag. hade inte tänkt mig de innan men tiden gick fort :) Mys hemma hos carl sen med lite påsk mat! Även hans syster med familj kom. Denna kvälls påskafton har bestått av plugg! lite plugg om man säger så.. fastnade ju i filmen sex and the city 2 som visades på 4 ikväll.
Nu intar jag sängen i väntan på carl! Imorgon är de mer påsk middagar och mys med fina personer! :)
 
 

Långfredag

God förmiddag. Dålig bloggning denna veckan från min sida.. Men som ni såg i förra inlägget hade jag lite fullt upp... sen kommer de allit in massa andra saker som man inte planerade.. Tyvärr kanske de inte blev lika mycket plugg som jag ville men de ska vi väl ordna till i helgen och veckan!
 
Gårdagen var toppen verkligen. Startade dagen på jobbet! Kul att jobba en sånhär dag när de är mycket folk :D 
Vi hade även en tävling på jobbet.. men vet inte än vem som vann. Tror inte de var jag men kul i alla fall! 
Efter jobbet åkte älskling och jag till kalmar! Blev lite kollande innan vi mötte upp mamma och fikade och började shoppa lite. Hittade en fin t-shirt på New yorker.. Kanske blir att ha den på sig i kväll på 20 års festen. 
På kvällen sen blev de lunch på Athena innan de blev bio (this is 40) Sevärd faktiskt.. Lite små seeeg ibland.. en aning lång med kanske. Men som sagt sevärd! 
 
Idag på schemat står de nu först slapp och lite plugg innan man drar sig hemmåt för att älskling ska jobba. Hemma blir de lite tvättning och pluggning innan de är fest för 20 åringen! Låter väl ändå som en toppen dag väl? 
 

Spagetti ben

Vilket härligt gym pass man genom förde förut! Måste erkänna till mig själv att jag är stolt! Att gå från att inte kunna springa något till att nu klara av att köra 4 mins intervaller i 45 min :) Men med mitt tempo så fungerar de! Ingen fotboll men någon form av träning ska jag väl klara :) Målet har jag nått med att kunna löpa lite i alla fall men nu återstår de och se om man kan genomföra några hopp... Men man kanske inte måste kunna hoppa i livet?
 
Men jag är i alla fall slut som en artist och tänker nu bädda ner mig och invänta en ny men ännu mera plugg!
Måndag:skola + rehab träning + plugg
Tisdag: Skola + plugg
Onsdag: jobb + gym + kören + plugg
torsdag: Jobb + kalmar + mys med Carl ev bio och mat
Fredag: Plugg + 20 års fest
Lördag: Jobb + plugg + påsk mys
Söndag:plugg + ev mys med kompis men även ev mys med min familj
 
En vecka med mycket plugg med andra ord även om de är röda dagar och påsk så måste de pluggas! Tenta snart och vill verkligen klara den så här blir de hård plugg denna vecka som kommer så de inte blir för mycket sista veckan.. Men lagom med plugg ska de vara så man inte råpluggar så kan man plugga varje dag!
 
Tänk när jag var blond. Har inte visat er hur håret blev sen jag klippte de men sen har även mamma färgat håret på mig så de kanske man med ska visa? kanske kommer en bild i veckan!