1 dag kvar

I morgon är de redan dags att tenta av denna kurs. Sjukt vad tiden går fort. Behöver ytterligare tid på mig att verkligen få in allt. Hur får man verkligen in allt? hoppas verkligen att de jag har pluggat på kommer så jag kan klara tentan på första försöket.
man vill verkligen inte ha tentor efter sig hela tiden. räcker med att jag faktistk har 1 bakom mig.
Har nu liten lunch paus från allt kollar lite greys och bloggar för att försvinna bort från allt plugg i minst 30 min och sedan kunna återgå en stund till och sedan blir de ett hårt pass på gymmet med älskling!
Allt för mycket plugg ska inte göras idag heller men lite plugg i kväll ska även  hinnas med.
Sen är det helt och inte alls mycket plugg! enbart lite läkemedel för att underhålla det varje dag fram till nästa helg då den tentan ska skrivas.

 
Dagens plugg bild.

Redan tenta?

God morgon! varför ska man alltid vakna tidigt när man väl får sova? Jag tänkte att sovmorgon lördag och söndag är väl bra då jag kommer gå upp väldigt tidigt hela nästa vecka för att hinna med att plugga väldigt mycket. För nu vankas de tenta på fredag. Jag pluggar själv bäst på morgonen så upp i ortan för att plugga så hinner man träna/gå och njuta av vädret mitt på dagen istället :) även så hinner man plugga mer på kvällen eller vrf inte ta lite ledig tid på kvällen.
 
Gårdagen blev inte så mycket plugg som kanske var tanken. men umgick med svärpäronen typ hela dagen! länge sedan och väldigt mysigt och trevligt. så pluggar hårdare idag och iveckan istället då kan :P

 

20/3 Mars

Efter en toppen kväll så blev jag även påpeka att jag bloggat dåligt så nu ska vi väl försöka ta tag i detta igen.
Min vardag bara rullar på med massor av plugg! Umgås så mycket jag kan utöver med min älskling. En fritid är ibland svårt att få men ibland lyckas jag. Träning är något som vi har börjat att få in mer i vardagen.

Om min fina kväll med mina underbar fina tjejer! Bjöd in kör tjejerna för lite mys och efterlängtat prat. Var så länge sedan man träffades och fick tid till att prata i massor. bjöd dem på lite äppelpaj med vaniljsås till (smaskens).
Tror jag ska fortsätta min kväll i sängen med en kopp te, plugg och lite greys!