December snart över

December Månad har gått så fort och är redan slut om 2 dagar. På sändag har vi ny månad och nytt år!
Får vid en senare tillfälle skriva ihop ett inlägg om 2016! det har ju minst sagt varit ett fint år! Hoppas att 2017 blir lika bra.
 
Jag är äntligen ledig efter att ha jobbat natt hela julhelgen samt 2 dagar efter. Så nu äntligen ledig fram till måndag då det är dags för nästa nattpass.
Idag blir en sådan där skön dag där man inte har massa måsten (egentligen har jag det). Jag slappar och plockar och gör vad jag vill. Sambon min är även han ledig idag men har ett stort arbete som ska in nästa vecka som han måste bli klar med. Men de gör ju att jag bara kan slappa eller missar hjälpen från honom med hushållet.
 
Har ni fått några bra julklappar?
Det fick vi, kanske något för mkt?! Pengar, smått och gått, inredning, kökssaker, strykjärn, tv-serier, kläder, assecoarer och spel.
 
En annan sak som jag har tänkt på är att jag snart fyller 25 med. Herregud!! Blir jag verkligen så gammal?!
Ja den 2 februari blir jag 25 år! Men det kanske ska firas?
 
Ha det bra i mellan dagarna och ett Gott nytt år!
 
 

12/12

Måndag och ny vecka igen.
Jobbhelgen för min del är över. Jobbade en korthelg, vilket är lördag kväll och söndag dag. Så nu är det skönt att ha jobbat måndagen med och veta att jag inte jobbar förrens onsdag kväll!
Helgen har gått snabbt om vanligt och alla andra dagar med.
Utöver jobb i helgen har det hunnits med träning, glögg mys, en kort visit på stan och självklart häng med min bättre hälft.
 
Idag har min bror och hans tjej fått nycklarna till deras nya hus. Så imorgon på min lediga dag ska jag hjälpa dem :D pallar inte bry mig om våran stökiga lägenhet...
bäst att fly långt ifrån den då.

December

Jag har visst inte bloggar på länge här igen. Det är kanske för att jag har sjukt mycket nu för tiden och att jag är så trött när man kommer hem att mat och soffan blir det dagliga.
Nu är vi redan inne i december och sista månaden på 2016! Sjukt vad tiden går fort. Detta toppen året har verkligen gått fort.
 
bjuder här på lite bilder från lite olika upplevelser som har hänt under den senaste tiden som jag inte har bloggat.
Tjej helg i göteborg!
Mys helg i stockholm.
Har ängltigen fått hem nitt nya köks bord. ett finare och större. love it <3.