9 November

Ondagen har nästan passerat. Jag har nu hunnit komma hem från kvälls jobbet och krypit ner i sängen.
Har redan gjort 2 av 4 arbetspass denna vecka! skönt!
Igår var det val eller kanske det var idag?! Men älskling är väldigt intresserad av politik och ville gärna att vi skulle kolla. Så vi hade lite valvaka här hemma tillsammans i soffan. Efter jobbet fixade jag med lite käk hem som vi kunde äta framför tv. Bullrade sedan upp med våra töcken och kuddar och tände massa ljus och myste framför tv.
De var faktiskt väldigt trevligt och mysigt. Tyvärrgick ju valet åt skogen och dumma Trumpen vann! :(
Så blev inte mycket sömn igår om man säger så men vad gör det? sova kan vi göra en annan dag.
 
Annars har det varit en lugn dag hemma innan jobbet. Även på jobbet har det varit en kanon kväll. hunnit med allt utan att ha stressat och givit patienterna lite extra tid. Mycket bra.
Nu bäddar jag ner mig i sängen och kollar film och inväntar killen som varit på Fifa kväll med några grabbar från jobbet.
 
 
 

Kladdkakans dag

Hej måndag och kladdkakans dag.
Ja det är det tydligen idag. Men för mig hoppar vi det. Ska försöka äta mindre gosaer i veckan. Dessa lediga dagar och kvälls jobb dagar är svårast men ska fasen skärpa mig ( i alla fall till strax innan jul).
 
Min helvetes vecka är passerad. Med det menar jag att jag jobbade 6 arbetspass men på 7 dagar. Jag la visst mitt schema väldigt konstigt eller att de har ändrat mitt schema för att få det att gå ihop. Men nu jobbar jag bara 4 dagar denna vecka och senare en annan vecka jobbar jag 3. Underbart med andra ord! Så fick stå ut med den tuffa veckan. Sen gjorde det ju inte saken bättre att det var kaos på jobbet fredag och lördag. Men söndagen var lugnare och skönare.
 
Snön har även hittat hit till Oskarshamn. Vilket fint väder! Eller? Ja jag älskar snö och vinter. Men att snön kommer 6 november kanske inte var vad jag ville.... Men välkommen hit, du får mer än gärna vara kvar till mitten av februari nu. Jobbigt var det att köra hem från jobbet igår kväll Med sommardäck och snön som fallit hela dagen och blåst var inte det roligaste. Tig mig hem helskinnad även om det gick söligt.
 
En annan sak som jag har gjort idag är att jag har beställt en ny köksmöbel. tror jag skivit om det tidigare att vi höll på att kolla och leta men ämtligen har vi nu bestämt oss och beställt det. Så skönt och att det hinner komma innan jul är ju kanon med. Hoppas bara att den kommer passa in perfekt i köket nu och inte vara för stor och klumpig.
 
 

November

November är här och det är redan Torsdag!
Vilket underbart väder vi har här idag. Solen lös och nästan klar blå himmel.Vem kan motstå sig då att ge sig ut?
Så jag bestämde mig för att äntligen ta tag i löpningen igen efter ett långt uppehåll.
Genom att det var länge sen jag löpte så hade min löparklocka självklart laddat ur.  Jag kom på det i sista stunden så blev en runda utan klockan!  Det resulterade i att rundan blev 5,10 km! underbart och inte på en gräslig tid heller. kändes som jag ha de varit ute längre än vad jag var. Så fortsätter jag så kommer jag klara milen runt 1 h nästa år. så grymt bra!
 
Nu väntar ett kvälls pass på jobbet!