Ytterligare en ny veckan och snart ny månad.

Hej måndag!
Ja helgen är nu över och ytterligare en ny vecka är på väg.
Jag har startat min dag med en kort sovmorgon till 8 tiden. Frukost och nyhetsmorgon i soffan! Han även med att se förra veckans avsnitt av syrror. (missade pga jobb). Tog sedan cyklen och drog bort till gymmet! Underbart att äntligen ta tag i gymmet.Jag körde där ca 1h.  Började med uppvärmining och sedan ökade jag på med lite kondition. Sen blev det bara ben övningar, rehabövningar. Försöker lägga fokus på ett ben i taget så båda benen får köra lika hårt och inte enbart 1.
Har här hamma damsugit lägenheten och ätit en lättare lunch. Kan man tänka sig så är inte klockan så mycket heller vilket är så skönt!
Ska senare ta bussen in mot Kalmar för att möta carl, vi ska ta ett sista kik på några matsalsmöbler innan vi bestämmer oss för vad det ska bli för nu köksmöbel.
 
I natt är det dags för att jobba igen. 2 nätter står det nu på tur. Skönt med enbart 2 nätter och i veckan!
 

Sommartiden är borta.

Trevlig söndag på er! Inatt ställde vi om klockorna, ni hade väl inte glömt det?
Det var så skönt att vakna upp och inte vara trött och att klockan inte var så mycket!
Man får helt klart ut mer av sin lediga dag.
 
I Fredags så gick allt kanon på jobbet. En skönare fredag helt enkelt. Hem och duscha och fixa sig inför after worken med jobbet. Det var mycket god mat och trevligt. Det blev inte sent, då de flesta åkte hem tidigt. Efter en jobb vecka är det ganska skönt att få komma hem i tid på fredagen med,
 
Lördagen blev en ganska mysig dag. Lyx frukost tillsammans med min bättre hälft. Bacon, ägg, fralla och kaffe. Jag cyklade senare in mot stan för att fixa en liten pressent till min mor. Jag hittade även en fin liten duk till mitt kökbord. Den kommer även passa bra till våran nya matsalsgrupp som vi ska införskaffa. Carl pluggade hemma istället för att följa med till stan.
Jag passade även på att köpa hem lite go fika som vi sedan bjöd svärpäronen på. Sen var det dags för att dra till Högsby för kalas/fest för mina päron som fyllt år! Kanon kväll blev de med god mat och trevligt sällskap.
 
Idag står det tipspromenad nu på förmiddagen. Det är kanon väder ute också vilket gör det hela perfekt.
Sen ska jag hem igen till mina päron på lite kalas igen. Carl behöver plugga då hans hemtenta ska in idag. Är jag hemma stör jag honom bara så varför inte åka igen på kalas med andra delen av släkten?. Passar på när man väl kan vara med då man inte har massa annat inplanerat.
 
 

Torsdag

Ensam sjuksköterska igår kväll på jobbet men det gick hur bra som helst ändå. Fick in en extra undersköterska som tur var!
Ikväll är jag ensam igen, ibland tänker jag att en kväll går bra men inte två.. men nu blir det så tyvärr.  Jag får en extra undersöterska ikväll igen så det ska nog gå bra ikväll med. Därefmot är det också snålt med sjuksköterskor på dagen idag. 2 istället för 3 varav att den ena har möte i eftermiddag och behöver gå på detta. vilket för att då skulle vi ha 1 sköterska på avdelningen på dagen när det är som mest att göra.. Så jagbörjar idag 12:00 istället för 14:30. Några extra kronor ibland skadar väl inte? Tur att jag är ledig sen i helgen och får vila mig lite.
 
Idag blir det annars inte mycket på schemat. Räcker väl med att jag tvättar nu på förmiddagen och slapp innan jobb passet ska börja.
 
Imorgon är det sedan ett dag pass på jobbet och sedan After Work! Så kul att jag äntligen får följa med på detta. Super kul.