Löning

Hej på er!
Fredag och helg.
Har varit ledig idag vilket jag också är ihelgen så 3 hela dagars ledighet! Underbart!
 
Vad har denna vecka bjudit på? Jo det har innehålligt jobb, utbildning och träning.
Jag har tagit tag i min träning ordentligt nu. Har ju mål att uppfylla.
På jobbet har de även varit på mig att jag ska börja löpa i en löpar grupp istället för själv så började i Tisdags. Super kul och roligt. Vilket resulterade i att jag även var med på torsdags passet. 2 timmar löpning i olika former denna vecka samt 2 ggr har jag besökt gymmet. Super bra vecka med andra ord. Vågen visade idag även 0,5 minus. Jag kanske kunde ha ändrat något i min mat med för att ha gått ner mer. Men ibland går man inte ner mkt första veckan och jag måste inte gå ner super mycket super snabbt för då går man lätt upp igen.Så minst 0,5-1 kg i veckan.
 
 
Denna fina alterduk har min farmor vävt. Vilket arbete hon har lagt ner på denna och skänkt till kyrkan! Hon är bara bäst! vilken tallang hon är min farmor! <3

Ny vecka

Ny veckan, redan tisdag och ledig dag.
Jobb helgen är slut och idag har jag ledigt. Vi brukar jobba även måndagar en dagtur när man har jobbat helgen. Sen har man oftast ledigt Tisdagar eller Onsdagar. beroende på hur många dagar man vill jobba på rad eller hur mkt folk det finns på de andra passen.
 
Måndagen på jobbet gick i 100% fart. Mycket att göra efter att vi rondat klart. Ändå så glömmer man något litet so man kanske skulle ha gjort. men har man fler patienter mot vad man borde haft kan man inte göra mer än sitt bästa.
Efter jobbet drog jag iväg till gymmet. idag stod det löpning på schemat. Vill inte löpa ute nu för att råka ut för något om det är halt.
 
Ett Av mina mål detta år är att klara av MILEN. Därför har jag denna vecka nu börjat löpningen igen efter några veckors uppehåll.
Schemat just nu fram till slutet av februari är att jag minst 1gång i veckan ska löpa 3 km. Sen i Mars öka till att löpa 2 ggr i veckan och då öka till 3,5km eller 4 km. För att sedan stegra.
Men egentligen tycker jag inte om att springa på gymmet. Det är inte samma sak som att springa ute samt att jag känner av mitt knä mer av att springa på bandet på gymmet än ute.
 
Idag tisdag har jag inte mkt planer för min lediga dag utan det blir lite små plock. Ska träna något, antingen gå en lång promenad eller köra ett pass framför tv samt en kortare promenad. Vi får se vad dagen mer har att bjuda på.
 
Hittade en flera år gammal bild.

14/1

Lördag morgon eller kanske vi ska säga förmiddag
 
Fredag igår som innehöll gym, handling, mat, dusch, jobb och filmkväll efter jobbet.
En bra dag med andra ord kan jag säga. gymmet var skönt och gick väldigt bra.
Jobbade kväll igår en fredag kanske inte är det roligaste men det gick super bra och var hyfsat lungt.
 
Idag lördag och började såklart med sovmorgon. Att inte behöva vakna av en väckar klocka är toppen.
Upp och äta en god frukost och njuta av nyhetsmorgon när det vankas skidor senare idag.
Skulle vilja hinna med en kort promenad och kanske inhandla lite go fika till eftermiddagen innan jobbet kallar.
Japp idag jobbar jag kväll igen. Kanske inte de roligaste passen att jobba både fredag och lördag kväll men det går de få gånger man gör det. Skulle Egentligen ha jobbat dag pass idag men en kollega ville byta så hon kunde gå på kalas ikväll och såklart ställer jag upp och byter. Nästa gång kan det vara jag.
 
Men nu kan jag inte sitta här utan njuta av min lediga förmiddag innan jobbet kallas 14:30