Snart slut

Onsdag och mitten på veckan och snart är även denna månaden slut.
Inte helr men nästa vecka är det ny månad. Samt än har vi väl inte fått lönen men snart. Då kan nästa månad pch kapitel börja.
 
Även denna vecka har börjat bra.
Kurs imåndags på jobbet. Lite varvat med tid framför datorn och sen lite hjälp på avdelningen. Känndes helt rätt liksom. Den hjälpen skulle jag själv vilja ha så varför inte ge den för att få tillbaka den själv?
Sen tvätttid och storhandling inför veckan!
En pw på kvällen blev det allt med.
 
Igår jobb (dag pass) sjukt bra dag på jobbet för min del, men tror det var en tuff kvöll sen med dåligt med personal. Hoppas hanna klarade det galant så duktig som hon är. Kvällen bestod av löpning med löpar gruppen. vilken skön känsla jag har fått i kroppen efter löpningen jag får fram i denna grupp. 7,5 km blev det igår i ett lugnare temp, backträning och nedvarvning samt streching. 60 min träning! Lovely!
En kort pw på kvällen för att unna oss glass han vi såklart med.
 
Idag är det onsdag och kväll passet på jobbet. så lite sovmorgon fick jag allt. sov till 8. Lugn och skön frukost Nu ska jag snart bege mig till gymmet för lite hård träning där! Sen lunch med min bättre hälft (carl) innan jobbet kallar till en.
Har kommit in i en bra träningsperiod nu! Kroppen svarar bra och orkar med det. Jag känner att jag mår bättre även om jag inte märker någon skilland på vågen. men det kommer väl när jag börjar tänka på vad jag stoppar i mig.
 
puss på er!