Helg!!!!!

Torsdag!!

Skolan först på dagen då. Egentligen skulle vi ha fotbolls träning men vi hade teori istället. Vilket vi i klassen protesterade emot. Läraren kunde faktiskt säga till våran klass i går eller något att vi inte skulle ha träning så vi inte kom med  träningskläderna på. Men men det blev so met blev. Men det negativa var att vi bara hade teori i ca 20 min. vi skulle bara planera en lektion som vi ska hålla på tisdag.
så vi nötte koridoren i dag. men vi gick även igenom en del saker till provet i morgon.

Eftermiddagen så hade vi projekt och företagande.

Men som rubriken i dag säger så är det helg för min del nu. Jag är nämligen ledig i morgon. Jag ska åka till min underbara vänn Linnea i Örebro! Så tåget till Henne går i morgon från högsby 10:30. Så där uppe ska jag spendera min härliga helg. Vilket jag gillar mycket starkt! Min helg ska gå söligt för att jag ska få mera tid att spendera med linnea.

Nu ska jag fortsätta kolla på idol och sedan packa!
Kommer såklart att uppdatera bloggen minst 1 gång innan jag åker i morgon!

Bilder som jag lovat

God eftermiddag!
Ja nu kan man ju säga att min lediga dag är över. skolan hade ju slutat för ett tag sedan och jag hade då suttit på bussen på väg hem.

Vad har jag hunnit med då?
handlat
lite behandlingar och fixning med mig själv.
Cyklat
Spelat sims

Det jag inte hunnit gjort
Pluggat
städat mitt rum

Jag pallade inte att städa så det får vi se om jag hinner i morgon kväll. och pluggade orkade jag tydlingen inte heller. Men ska väl läsa lite om en stud till fikat eller något som man ska ta om en stund.

Tänker visa er bilder på skorna som jag lovade, ska även visa dagens klädsel.


skorna som jag köpte i går på Arnolds


Tights, Kjol - mq, Linnea -h&m, kofta - only


Mitt hår i dag!

God förmiddag

Vad var det jag sa? När man är ledig och får sova hur länge man vill så vaknar man så klart tidigt. var pigg och klarvaken i dag innan 8.  Visst är det skönt att komma upp i tid och så men man kan ju få sova lite längre.

schemat i dag:
Städa på mitt rum
Laga mat åt familjen
Ev plugga på samhälle
kören vid 19:00

Det händer altså inte så mycket hos mig i dag.