27 november

MItt i veckan och lönen har nu kommit in på kontot! (check) passar bra för då kan man kanske spendera lite av dem i morgon på ullared. Det ska bli en liten tripp dit i morgon med Emelie och Frida. Lite shopping hoppas jag på. Någon julklapp ska jag väl få med mig hem med. Men mest är de nog julsaker som behövs så som julstjärnor och sådana saker. Har inget sådant... inget dirket man samlar på sig innan man flyttat hemifrån.
 
Igår kväll hade jag både Emelie och linus här på en liten spel kväll! Skönt att få spela lite spel igen, så sällan man faktiskt gör de. Inte allt för många i mitt sällskap som faktiskt gillar att spela spel.
 
Denna vecka har de inte heller varit mycket jobb på schemat. Faktiskt ganska skönt.. även om man inte får in lika mycket pengar men vad gör de egentligen.. Jobbar nu i helgen visserligen.. Så man kan ju säga att man hinner med massa andra saker. Så som julstäda, hänga upp gardinerna, ställa fram lite tomtar och snart ska jag även göra adventsstaken (om man säger så).
Nu vidare mot dagens uppgifter --> handla mat, panta, ev säljer jag min bil idag.. besök hos mamma, kören och såklart greys ikväll på tv:n
 
 

helgens bravader

Vilken härlig helg de har varit! började redan i fredags. han med massa endel saker här hemma, uträttade några ärenden med min mamma. Sen var de dags att förebereda inför kvällen. Hade bjudit hit mor och far på middag och spel. Älskling och jag bjöd dem på herrgårdkyckling, klyftpotatis och sallad. De uppskattades verkligen av dem. Blev inte allt för mycket spel då mormor och morfar kom till oss med. Slutade med endel alkohol men sjukt kul kväll!
Lördagen blev mest slapp under förmiddagen. Med promenad och lite spelande (hästarna). På kvällen åkte både jag och älskling till kalmar men åt olika håll där för häng med vänner. carl med sina gammla pingis vänner och jag med josse (korre). Vi startade kvällen med ost, vin och mellon. Även en massa snack om massa saker. Allt för länge sen josse och jag sågt. Vi tog en sväng in till stan där de blev en ute kväll! sjukt kul och härligt.
Idag blev de en välförtjänt sovmorgon. Idag hade vi de årliga pepparkakas baket. En härlig eftermiddag med mina kusiner! Goda pepparkakor blev de allt.
 
Denna fina krans pryder våran dörr. Mamma tog sig tid och göra en till henne och en till henne. silver till mig och guldigt till henne! Den passar perfekt och jag verkligen älskar den!

inga måsten idag

Torsdag och regnet öser ner här utanför fönstret.
Vad står på scemat idag då? jo idag blir de häng med emelie! Ska även till tandläkaren sen i eftermiddag. De var ju ett tag sen man var där nu. Hoppas de går bra.
Till kvällen får vi se vad som händer. De händer oftast mer än vad man planerat.
Veckan hitils har ju bestått av hushålls sysslor som städning, dammning, tvättning, stryckning och plockat i ordning. så nu får man vara ledig och slappa :)