onsdag

Skolan är nu igång. Gick första dagen i måndags och de var ju inte en mjukstart om man säger så. började kursintrot vid 8:30 och slutade sista föreläsningen vid 17:00.. Så en lång dag med massa att ta in. Lite skönt då att man hade självstudier igår och idag. men ändå ska plugget göras.
 
Igår han jag med 2 föreläsningar på datorn. Läsa de vi gått igenom under måndagen och skrivit ut allt material vi behöver. så skönt att ha de gjort :)
Idag börjar vi dagen med att träffa vänner. vi ska ha frukost mys tillsammans. underbart! en bra start på dagen så kommer plugget i eftermiddag att gå toppen!

skönt med sista passet

Sista arbetspasset gör nu ikväll! så skönt! efter en vår och sommar med jobb så är de skönt med 1 veckas ledoghet innan skolan drar igång igen. jaa vi börjar sjukt tidigt mot alla andra som läser på universitetet... synd de men kanske får jag jullov då? 
 
hur har er sommar varit?? som ni tänkt er eller blev den något helt annat? 
 
 

4 Augusti

Just denna sommar har jag inte varit så delaktig i denna blogg.. men till hösten nu ska jag ta tag i de och blogga mera. förhoppningsvis kommer fler läsare in här :)
 
Nu är de på sluttampen men pluggandet. 1 tenta som ska skrivas och klaras innan skolan börjar den 19. Tentan är alltså veckan innan den 12.. så 1 vecka kvar att plugga på den. plus att jag inte är ledig från jobbet... utan de blir tufft nu.. men bara man pluggar lite varje dag och ordentligt kommer de gå. har ju 3 lediga dagar som de ska hel pluggas.
 
förmiddagen idag har ju gått bra men plugget. nu ska bara eftermiddagen med bli bra så kommer de gå galant. läst mitt häfte 2 ggr idag.. så nu i eftermiddag ska jag skriva och antecka de som är svårare att komma ihåg.. i morgon blir de att gå igenom materialet från föreläsningar! underbart ju!