21 oktober

Ny vecka igen och vi går in i v43. en underbar vecka kan man nog säga.
Började dagen med ett skolpass. 3 timmars föreläsning del 2 om respirationen. Helst ville jag nog ha legat kvar i sängen med älskling som var ledig idag.
Ute regnade det konstant och blöt blev man ju ändå med ett paraply i handen. Men tiden gick fort och kom sedan hem till min pöjk som låg i soffan med slappis kläder, med tända ljus och kollade harry potter.
Vi gav oss senare iväg till gymmet. Väl där möttes vi av en skolklass (igen) men denna gång gav vi oss inte. vi gick in och körde vårat ändå... men lite ändringar mot vad vi brukar göra.. ingen bra uppvärmning blev de.. men jag körde ändå intervall på löpparbandet på slutet. Efteråt hade älskling och jag planerat mys eftermiddag. Alltså inget plugg i första hand för mig. Utan matlagning, film, godis, tända ljus och bara leva i nutet. Mysigt kan jag säga.
De bjöds på kyckling wook med nudlar. Harry potter visades på tv:n. Efterrätten blev lite godis, lime vatten och ett avsnit av gossip Girls.
 
Älskling ska snart bege sig mot stan (oskarshamn) för att lira innebandy med jobbar kompisar så för mig blir de då en ensam hemma kväll. Något plugg kanske de kan bli i myssoffan. Sen är de väl kanske något på tv:n som lockar en regnig kväll som denna.
 
I morgon väntas en skol fri dag men med massa plugg här hemma! hoppas på regn så man inte känner suget efter frisk luft och promenad.
 
Älskar verkligen denna underbaraste Carl <3
 
 
 
 

Sista dagen

Då går vi in på sista dagen på ekevågs i fagerhult. De ska bli väldigt skönt när de är över..
De är ju inte den form av arbete jag vill göra i längden med att hoppa in då när de är på semester är väl helt okej.. men nu kan jag inte göra det mer. Nästa gång kommer jag ha fullt upp i skolan och då får de klara sig själva i framtiden..

Nu är de ju fredag med och om x antal timmar helg! längrar! go mat ska lagas till kvällen och vänner ska träffas denna helg! sen ska jag visserligen jobba här på mitt vanliga jobb på söndag,.. men de är 2 dagar tills dess.
Sen börjar skolan veckan efter! tiden springer på nu! Nu ska de pluggas till 100 % i 5 veckor!
 
Plugg tips skulle jätte gärna behövas!
 
 

3 dagar kvar

Går in på min 3 dag idag. alltså bara 3 dagar kvar med idag. tiden går fort.. men skönt de...
visst de är kul att komma till ett "nytt" ställe och hjälpa till. Men de blir mycket dö tid om man säger så. Speciellt idag.. en städ dag typ.. men hur kul är de att städa? skilland mot mitt jobb här hemma så finns de alltid att göra :) folk, varor, fronta, mejeriet, frukten, panten eller charken men såklart med mera.
Men de går ju bra att vara där. Dagarna hitils har varit långa. har jobbat från 9-17.. plus ca 25 pendling med bil i vardera riktining...
 
(ibland får man gnälla av sig lite)
 
Ikväll är de super kvälllen! kören först sen att komma hem och att de är 2 avsnitt av greys säsong 10!!
längtar till kvällen redan nu.. kan inte tiden springa på?
fortsätter med arkivbilder