Julhandelåkte till kalmar i dag på julskyltningen. Mamma och pappa har varit i kalmar i helgen. de har julhandlat och så. jag åkte ner och julhandlade lite i dag. hittade faktist en del. provade lite kläder och så. kanske får kläder i julklapp vem vet.
i mon börjar julkalendern med. Jag måste bara se den om den är bra eller dålig.
Jag tycker att det tillhör julen att titta på julkalendern. så jag har bestämt mig för att jag ska ha en liten egen julkalender och se ett avsnitt varje dag ut mysteriet på greveholm :) hehe

det jag handade i dag:
- skor
-Julklapp till keso
- Julklapp till Emelie
- julpyjamas
-julklapp till pappa

- sen har jag hittat lite julklappar till mig som mamma har köpt :)

Det jag har kvar är:
- Julklapp till Frida
-Julklapp till Mamma
- Julklapp till linnea
- Jul / nyårs kläder
- julklapp till linus.


29 november

Lördagen i går var bra. ensam hemma när man vaknade och kunde spela vilken musik som helst till frukosten. sen blev det att göra sig i ordning för våran konsert vid karlsson.Det var mysigt och det gick bra. Sen blev vi bjudna på räkmacka och sen hade vi en liten konsert till.
sen hem till mig och baka med Josse, mana , linus och jonathan. vi bakade minttoppar :D sen lagade vi kebab :) sen stack jag och josse hem till josse och gjorde oss i ordning lite innan tjejerna kom hem till henne..
så vi fickade lite och vi gav emelie hennes present från oss..
Grattis till dig Emelie  :)
sen tog vi massa flum kort med . mys mys,

sen drog Bettan jag och keso hem till mig och killarna kom. + macan. vi spelade spel och tittade på film och bara snackade.. blev sent.. runt 2 gick de hem...hah

en lyckad lördag.

Ja nu ...

Ja nu är det fredag eller igentligen är det lördag. klockan är snat 1.

I dag blev det att ta lite sovmorgon:P skolan och var klar redan efter 20 min så jag fick sluta men satt kvar lite och lekte lite på min dator .P sen på eftermiddaegen skulle vi har brasiljansk judo eller vad de nu hette. skit kul var det. fsen vad jag är stark, ni kunde inte rubba mig väst mycket.

sen hängde linus med mig hem, vi fikade lite och kollade på top model :P sen gick vi och hämtade mana och gick hem till linus och han skulle äta så vi gjorde inte något speciellt. sen drog vi med bussen till berga och tonår..

vi spelade spel :D kul kul.

men nu ska jag sova. har lite planerat för i mo. igentligen kanske man borde läsa något till provet men får se vad jag hinner.. men nu ska jag kolla på film :P
puss och god natt