Onsdag

Ja det som jag inte berättade förut för er var att jag i dag även var hos frisören och klippte mig.
Tänkte inte säga något utan visa er med bilder. Men då jag inte orkar ta fram kameran och fota mitt nyklippta hår nu och sedan lägga in i datorn så berättar jag nu.. Jag klippte väldigt kort kan man säga. har inte vant mig vid det än och det kommer väl ta ett tag innan jag gör det. Men mina fina tjejer i viva vox sa så fort de komma på övningen att jag var snygg i håret och frågade om jag klippt mig. snacka om att man då blir glad :) det värmer <3 de är så söta! :)
Övningen till lucia i dag gick faktiskt super bra :) jag var innan och övade mitt solo. Så det låter faktiskt bra och är nöjd. Hoppas bara jag kan göra det lika bra den 13 decemer. Måste öva text nu bara.

I morgon när jag vaknar upp är jag inte längre sjukskriven. Fatta hur skönt det kommer kännas. Nu bränner vi av lite avsnitt av grays anatomy! :)

Sista dagen.

Sista dagen som sjukskriven <3 love it!
Vad har jag gjort i dag då? Jag har bara tagit hand om mig själv. Bakat kladdkaka, tilda kom ner på lite fika och mys <3 Snart är denna dagen med över :)
Men det bästa av allt är att jag har fått en jobbar dag på måndag hos mamma och dem i Åseda. Vilket känns super duper skönt! Lite lättare i kroppen nu när man inte är klassad som sjuk längre!
Jag har ju även varit duktig och gjort sysslor hemma.
Men nu blir det lite slapp innan maten ska lagas :)

Har ni skrivit ner?

Har ni skivit en önskelista?
Eller ni kanske inte skriver ner vad ni önskar er utan säger bara och hoppas föräldrarna kommer ihåg?
Jag har inte börjat med min än men började prata lite om det idag.. Sa att jag skulle men det blev ju som det blev. Typ samma sak när jag skulle in i duschen i kväll det tog över 1 timma för att jag gjorde allt annat imellan så som att komma på att jag måste skriva en önskelista...
Har nog tid i morgon till att pussla ihop en önskelista.

I morgon är det ju faktiskt en bra dag! :)