29 Juni

Jag har nu "semester" i 4 och en halv dag! räknas det som semester eller bara lediga dagar? hmm... för mig är det nog semester. Så super duper gutt!!
Vi börjar morgondagen med slapp, förhoppniningsvis är solen framme så jag får sola lite. Sen är det ju Konsert i morgon som vi gör i fågelfors kyrka som ni är välkomna till! Det börjar klockan 18:00!!
Sen måste man ju packa för på söndag drar mamma, pappa och jag ner mot skåne landet.
 
Men dags att återgå till att spöa mamma i olika mobil spel. Vi är små nördar vi två!!

kaffe i solen

vilken känsla att äntligen få komma hem tidigt och de är varmt och solen är framme!
Jag måste ju då bara ut i solen och njuta en liten sväng i alla fall. Så nu ligger jag här med datan och njuter av solen! (men den försvinner ibland bland molnen)
 
I kväll är det sista övningen inför konserten på lördag! hmm undra hur de ska gå. Börjar bli förkyld med så jag måste kurrera mig lite tror jag allt. Sen kan jag väl klaga ännu mer på mitt knä. Knät har verkligen inte blivit bra sen i helgen. Men började ge med sig lite faktiskt men sen tränade jag i måndags ju och sen dess har de verkligen inte blivit bra. har konstant värk och sover dålig så för tillfället är de max dos av ibumetin och panodil som gäller.
sen har jag minskat ner på jobbet och vad jag gör på jobbet!
 
I morgon får vi se hur träningen går, vill ju försöka träna.!!
 
 
 

Vad är det som ska hjälpa?

Inget bättre väder i dag så låg då istället kvar och slappade i sängen.
Jag måste ju som sagt ligga stil och vila mitt knä nu så mycket jag kan för att smärta, värk och svullnad ska gå ner.
Så de kan man ju säga att jag gjorde i förmiddags. Men jag har lika ont för de.. Så då vill jag veta vad som är problemet? hmm... Jag är rädd att knät låser sig lite smått igen att menisken tar över igen!!! snigel på denna menisk...
 
Nee nu har jag inte tid att sitta här. Dags att fixa de sista för att cykla mot jobbet. I dag står de kvälls jobb 13-21:15