Ledig dag.

ledig dag och hunnit med endel..
började med en sovmorgon till 8. frukost i soffan med gossip girl på tv är ju inte en helt fel start. Jga och älskling körde även ett förmiddags pass på gymmet! Underbart skönt att ha gjort de.
slut var man ju sen så när älskling gått till jobbet blev de små lunch i sängen med greys anatomy på tv. Har även plockat och styrt efter gårdagen inhandling. Har även uträttat ärenden och pluggat. Skönt att få sådant gjort.
 
ikväll har de blivit matlagning.. och såklart nu är de fotboll. Arsenal spelar ju och nu leder de för  tillfället me 2-0.
 
Igår hade vi "lill lördag". De har man då båda jobbat helg och inte gjort något dirket tillsammans. Båda var lediga i går med så de blev en tripp till lindköping. Där blev de först besök på ikea där vi fick med oss ett och annat till vårat place. han med att ta en fika där med (kaffe och kanelbulle) en snabbis blev de även på ikano huset där brevid.
Sen åkte vi innåt stan för att leta reda på badhuset där vi spenderade lite tid tillsammans. plaska, bubbla, åka kana, pussas och bara en tid tillsammans. Underbart! deras vattenkana var super kul men ändå lite farlig kanske. Man åker med båtar 2 personer i en plast sak.
Vi han även med en sväng på stan efter badet där vi även åt en god middag. HIttade en bra resturang som hade tappas. Kan säga att vi blev propp mätta efter de och kunde sedan bege sig hemmåt efter en toppen dag där. Blev en tidig morgon och en sen kväll. men vad gör de när man får vara tillsammans?
 
 

Kommentarer:

1 Ellen:

SAKNAR DIG!
sv: Jaaa, så himla taggad :D

Kommentera här: